Skip to main content
search
0

Retourneren

Verzenden

Artikelen worden door onze eigen chauffeur bij u thuis bezorgd tot aan de eerste deur , of bij het door u gekozen afleveradres.

Afhalen

Het is ook mogelijk om uw boxspring bij ons af te halen aan Bukkumweg 2A 5081 CT  Hilvarenbeek. Na het plaatsen van uw bestelling krijgt u automatisch bericht op het moment dat uw boxspring bij ons binnen is , en klaar staat om afgehaald te worden.

 Retourneren Boxspring

Wanneer u bij ons een boxspring aanschaft wordt deze speciaal voor u op maat en kleurwens vervaardigd. U kunt zelf kiezen in welke kleur en afmeting u de boxspring laat fabriceren. Deze boxspring kunnen wij dan ook niet retour nemen wanneer het product niet naar wens is. Indien u hier nog vragen over heeft staan wij u graag telefonisch te woord. Wilt u uw boxspring in een vroeg stadium – voor uitlevering –  toch annuleren, zullen wij hiervoor contact opnemen met onze producent om de mogelijkheid tot annuleren te bespreken. Voor het annuleren van een boxspring zijn wij genoodzaakt  €50,- in rekening te brengen.

Vragen?

Wanneer u vragen heeft over de levering van de boxspring , kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt het contactformulier op deze website invullen of even bellen naar 013-505 6626

 Ons adres is: Bukkumweg 2A , 5081 CT Hilvarenbeek.