Skip to main content
search
0

Boxspring Bart, Bas en Bram

Bij de maat 120×200 en 140×200 krijgt u 1 groot matras. (let op bij 120×200 is 1 grote onderbox)

Wat voor matras zal ik nemen?

U kunt kiezen voor een medium matras of een stevig matras, we adviseren om boven de 80 kilo te kiezen voor een stevig matras. Bij een medium matras hebben de veren meer ruimte om te bewegen, bij een stevig matras zit er een extra laag schuim op de veren, zodat ze minder ruimte hebben om te bewegen, en het matras steviger aanvoelt.

Wat voor topper zal ik nemen?

Standaard wordt de boxspring geleverd met een topper van 4 cm dik, die is gemaakt van koudschuim. De eigenschappen van koudschuim is dat het beschikt over uitstekende vocht-en luchtregulatie dat ervoor zorgt het matras een aangename temperatuur houdt, en u ‘s morgens lekker fris op kunt staan. Daarnaast kunt u kiezen voor een luxe koudschuimtopper of een topper van traagschuim.

De luxe koudschuimtopper is ook gemaakt van koudschuim maar is dikker (7 cm dik) daardoor heeft de topper een hogere dichtheid, waaardoor de topper steviger aanvoelt en u dus op een aangename en luxueuze manier kunt slapen.

De topper van traagschuim heeft een compacte celstructuur en reageert hierdoor sterk op lichaamswarmte, zodat het zich op alle plaatsen aan je lichaam aanpast. Zo staat er tijdens de hele nacht minimale druk op het lichaam en blijft de doorbloeding optimaal. Voor mensen die snel transpireren is traagschuim minder geschikt, omdat traagschuim minder ventilerend werkt. Dan kunt u het beste kiezen voor een koudschuimtopper.

Hoe word uw boxspring geleverd?

De Uitstraling, deze boxsprings hebben een hoofdbord wat even breed is als het bed en het is 106 cm hoog en 7 cm dik is, zit u met schuine kanten op uw slaapkamer en het hoofdbord niet kwijt kan, dan kan het hoofdbord altijd verlaagd worden, naar u gewenste maat. U kunt de boxspring uitbreiden met een voetbord dit kunt u middels een schuifsysteem dan plaatsen aan de voorkant van uw bed, het bord is net zo breed en hoog als het bed en is ook 7 cm dik. Het voetbord maakt de boxspring wel helemaal compleet waardoor het een luxueze uitstraling krijgt, daarnaast heeft het als voordeel dat je heel gemakkelijk je dekbed instopt waarna deze ook niet meer makkelijk zal gaan verschuiven.

Hocker is een modern en strak gestoffeerd nachtkastje, wat wordt geleverd in de kleur van uw bed. Het kan gebruikt worden als nachtkastje, bijzettafeltje en als extra zitgelegenheid. De Hocker past in iedere slaapkamer. U kunt ook kiezen voor hocker de luxe, die heeft een extra plankje waar u nog spulletjes op kwijt kunt. De afmetingen zijn L X B X H 45,5 cm x 45,5 cm  x 45,5 cm.

Voetenbank is een strak gestoffeerd bankje, die u prachtig aan het voeteneinde van uw bed kunt plaatsen. Dit moderne bankje past in iedere slaapkamer, en maakt de boxspring helemaal compleet. De afmetingen zijn  L X B X H 142 cm x 40 cm x 48 cm.

Het monteren van de boxspring, ze zijn allemaal heel gemakkelijk in elkaar te zetten! Geen tijd of zin, om het bed zelf in elkaar te zetten, laat het ons weten. Tegen een bijbetaling, zorgen we ervoor dat het bed in elkaar wordt gezet en u alleen nog maar hoeft te gaan liggen.

De levertijd van de boxspring bedraagt 20 werkdagen, nu hebben we ook altijd boxsprings op voorraad! Snel een bed nodig , bel gerust 06-51842915! U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de boxspring zelf op te halen.

Alle Boxsprings zijn verkrijgbaar in verschillende soorten stof en kunstleer. Twijfelt u over een kleur! Vraag dan geheel vrijblijvend naar onze stofstalen, zodat u de kleur en de structuur van de stof kunt zien, en thuis op uw gemak de keuze kunt maken.

Onze showroom is geopend op afspraak. Maak gerust geheel vrijblijvend een afspraak op het nummer 06-51842915 of stuur een mail naar info@superboxspring.nl.